Få fler besökare på din sida

När hemsidan nu är färdig gäller det att få trafik på den för att kunna tjäna pengar.  

1. Registrera hemsidan på sökmotorer

För att din hemsida skall hittas på de olika sökmotorerna krävs det att du anmäler dig till de olika sajterna. De viktigaste sökmotorerna att anmäla sig till är självklart Google men även Yahoo Detta görs från de olika sökmotorernas hemsidor. 

2. Skriv kommentarer på relevanta bloggar

Skriv kommentare på relevanta bloggar/hemsidor och glöm inte att lägga din länk i kommentaren.

3. Skriv bra titlar till alla sidor

Finns större möjlighet att någon som är ute och surfar hellre klickar på din sida än någon annans.

4. Gå med i länksajter och topplistor Anmäl dig på olika länksajter och topplistor. Ofta vill de att du länkar tillbaka i många fall hamnar du högre upp ju fler besökare du ger dem från din egen hemsida.

Submit link Enkel att registrera sig på och dela länk med.

Toppensidor Kommer mer information om denna när jag testat den.

20 millionhits Med 20MillionHits har du möjligheten att tjäna 20 miljoner gratis visningar av din hemsida. Kika igenom 8 andra medlemmars sidor då du registrerar dig och börja sedan värva egna medlemmar.

Lnk Juice De har över 12 000 annonsörer. De hjälper både till att skapa mer trafik till din hemsida och samtidigt få intäkt.

Free add url Busenkelt att komma igång med. How to make a website

Pusha Bli medlem på detta sociala nätverk. Länka din sida och få andra att Pusha (tycka om din sida) så hamnar du högre upp i rankingen. Den kan även kopplas till din Facebooksida så allt du gör på pushasidan syns i din logg på Facebook.

5. Skapa en facebooksida

Skapa en facebooksida om din hemsida och se till att dina vänner besöker hemsidan och gillar den, förhoppningsvis kommer dina vänners vänner att gilla den osv. Se även till att ha en länk till din sajt på din Facebooksida.


 
 
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)